Försäkring

Vi liv- och veterinärvårdsförsäkrar alla våra kattungar i AGRIA från åtta veckors ålder, och denna försäkring förs över till köparen när kattungen flyttar.
Vi ser detta som en service åt kattungeköparen, samt att kattungen har en gällande försäkring även under flytten och att det inte blir något glapp.
Våra kattungar är också "dolda-fel" försäkrade via kattmammans avelsförsäkring under tre år.


OBS!!    Tänk på att dolda fel-försäkringen inte på något vis ersätter en "vanlig" veterinär- och livförsäkring utan att det är jätteviktigt att ha sin katt försäkrad!
Veterinärvård är dyrt, mycket dyrt till och med och vi vill inte att en kattungeköpare någonsin skall hamna i en situation där man inte anser sig ha råd att söka veterinärvård pga av att katten inte är försäkrad!

Det finns flera olika försäkringsbolag där du kan försäkra din katt (om du vill byta från AGRIA där kattungen redan är försäkrad) och alla har hemsidor där villkoren finns att läsa. Men det är en djungel att ta sig igenom och förstå, ring och fråga en försäkringsrådgivare, jämför sedan och välj det som passar dig bäst.