Kontakt

Vi säljer inga kattungar direkt via Internet, men att skicka ett mail eller att Du slår en signal duger fint som en första kontakt/förfrågan.

Alla kattungar från oss säljs i första hand som sällskapskissar, och med det menar vi att när katten blir könsmogen skall den kastreras. Därför är det viktigt att Du som kattungeintresserad talar om från början vad Du tänkt dig - enbart sällskapskatt eller om Du också tänkt Dig avel och/eller utställning.

Vi tycker det är viktigt att alltid ha personlig kontakt med Dig som är intresserad av en Ma'ha Gita bebis. Vi vill att Du kommer på besök, både för att Du skall få träffa Din blivande familjemedlem, samt att vi får träffa Dig.

Vi tycker det är bra att Du får se hur katterna bor hos oss, och dessutom får träffa våra vuxna katter. Det är ju ändå så som Din lilla kattunge kommer att se ut efter en kort tid, mycket kortare än man oftast vill. Så att ta en titt på och bekanta sig med "gammelkatterna" i huset ger en bra inblick i hur den lilla gräddbakelsen kommer att se ut om några månader.

Det är också självklart för oss att det inte är först till kvarn som gäller när det handlar om våra birmakattungar och vi har därför inte heller någon formell kö. Vi försöker passa ihop varje kattunge med rätt köpare, och bestämmer med detta vem som får köpa en kattunge från oss. Att visa upp katter och kattungar på hemsidan innebär inte automatiskt att de är till salu.Är Du intresserad av att prata birma eller bara vill titta lite närmre på rasen visar vi gärna våra katter för Dig men kontakta oss först om tid så att det passar för oss alla. Har inte vi kattungar hjälper vi gärna till och tipsar om andra uppfödarvänner som kan ha kull!