Europa Pr & Europa CH S*Grazette's UFO, DSM

Titel: Europa Premier & Europa Champion & DSM
Född: 7 april 1994
Kön: Hona
Far: EC S*Grazette's Image Maker, SBI b
Mor: S*Grazette's Daisy, SBI a
Färg: Brunmaskad (SBI n)
Blodgrupp: A
Uppfödare: Kerstin Heed
Stamtavla


GIP & EC Grazette's UFO, eller Puff som hon kallas, är numera en av våra pensionärer här i huset. Hon är en mild, god, vacker och mycket värdig dam som litar på att hela världen vill henne bara gott. Hon har fått fem kullar, med sex, fyra, fem, två och tre ungar.
Det pratas mycket om att birmor med chokladkatter i stamtavlan skulle få en dålig maskfärg. Titta då noga på Muffa, hon får alltid mycket beröm för sina fantastiska kontraster, och hon har en chokladmaskad pappa, EC S*Grazette's Image Maker.
Hon är utställd 1 gång under 1999 (därför ingen resultattabell) och då blev hon BIV, NOM samt BOX. På samma utställning blev hennes son, Ma'ha Gita Ballroom Blitz, BIS kastrat, samt hennes barnbarn (och Blitz son) BIS 3-6 mån. Det var en upplevelse!!

Även under 2001 och 2002 blev det få utställningar, men med BIS och NOM som resultat
Bland husets katter är hon min favorit, hon är bara SÅÅ mycket BIRMA.

Våren 2004 blev hon kastrat, och sedan har vi under hösten visat upp henne på utställningar. Hon blev Int Pr på sex "raka" utställningar, med 5 NOM och en BIS på köpet! Dessutom BIS-Veteran 4 ggr! Än håller vår gamla, vackra dam!

Hon blev också Bästa Veteran i Dalälvskatten 2004!
Grattis, älskade Puff!

2005 blev Puff Bästa kastrat i Dalälvskatten samt delad 1:a som veteran i DÄK, dessutom 2:a på SVERAK-listan som Veteran. Grattis igen min fantastiska misse!

Hon har nu erövrat även den högsta titeln på kastratsidan, Europa Premier, och dessutom DSM (10 st BIS och /eller BOX). 2006 blev hon återigen 2:a veteran på SVERAKlistan, samt 1:a veteran i Dalälvskatten, och 2007 1:a inom klubben som veteran.

Hon är utställd en endaste gång under 2008, och det var på vår egen klubbs utställning i september. DÄK hade då, i samarbete med Birmasällskapet, en birmaspecial, och det kändes roligt att "damma av" denna vackra misse igen. Hon tycker själv också att det är så roligt att vara med.

Och det blev återigen en fantastisk dag med vår Puff - hon blev BIS-Veteran (i konkurrens), BIS-kastrat med 7 domarröster av 8, samt dessutom Bäst i Ras på birmaspecialen med 86 deltagande birmor. Som Eva (James matte) sade - det är inte Age before beauty utan Age and beauty!