Premier & Grand Int Ch S*Umber Pearls Fairytale

Titel: Premier & Grand Int Champion
Född: 8 sept 2003
Kön: Hona
Far: PR & EC Skogshöjdens Indigo Gold, SBI a21
Mor: S*Umber Pearls Essence of Love, SBI n
Färg: Lilatabbymaskad (SBI c21)
Uppfödare: Ulrika Andersson
Blodgrupp: A
Testad HCM negativ 060310
Testad HCM/RCM negativ 081028

Stamtavla

Till nästa katt


Vi har också en
lilatabbymaskad flicka från vår dotters uppfödning; S*Umber Pearls Fairytale.

En trevlig misse, lite försiktig, vill gärna att alla skall vara vänner. Fast sista tiden har hon börjat "spotta upp" sig, och jagar ibland ut Kakan från vardagsrummet.

Vid sin andra utställning färgändrades hon från chokladtabby till lilatabby...så var det deklarerade både Eva Porat och Ma-jBritt Stein! På sina första utställningar som lilatabby blev hon BIS bägge dagarna!

Hon har nu fått tre kullar (våren 2008) och det har blivit en "lätt" övervikt åt pojkar, 8 stycken, och 1 hona! Hon föder lätt, får stora ungar och är en helt fantastisk mamma. Alla 9 kattungar hon fått har vägt mellan 105 och 125 gram.

Så nu väntar vi bara på att en fin liten hona skall komma, som kan flytta ner till Ulrika i Värnamo. Den enda honan hon så här långt har fått var jättefin i sin typ och storlek, med perfekta markeringar, så när som på en liten detalj - en vit hakfläck.
Hon är så trevlig att ha med sig på utställning, tycker att det är så trevligt att visa upp sig, är lugn och trygg.
Hennes son  SP Good Luck Charm, chokladtabbymaskad, visas på utställning av stolt matte Ingrid.

Nu är vår Saga kastrat. Vid sista kullen sept- 09 (som var lite av en "hoppsan"-kull) så ville inte den sista ungen titta fram, utan vår veterinär Torkel fick hjälpa till. Och då bestämde vi också , då hon nu fått fem kullar, att hon fick bli kastrat.

Så nu är hon en go' och gla' kastrat här hemma som börjar bli riktigt rund om magen. Pälsen kommer så sakteliga, så i maj skall hon visas upp på utställningar igen. Hon hade 4 cert kvar till den allra högsta titeln, men det viktigaste för oss var att Saga skulle må bra och det gör hon verkligen nu!